< Klantenservice - Bezorgen: Verzendkosten

Verzendkosten

Bij Sooco is de standaard bezorging in Nederland en België altijd gratis wanneer je voor een minimaal bedrag van € 75,- besteld. Is jouw bestelwaarde lager dan € 75,-, dan zijn de verzendkosten € 4,95. Wij vinden het belangrijk dat je altijd tevreden bent over je aankoop, vandaar onze gratis retourservice.

Hoe zit het met de verzendkosten wanneer ik (een gedeelte van) mijn bestelling retourneer?

Betaal je verzendkosten en stuur je je gehele bestelling retour, dan krijg je de verzendkosten teruggeboekt. Heb je verzendkosten betaalt en stuur je een gedeelte van je bestelling retour? Dan worden de verzendkosten niet teruggeboekt.

Voor onze gratis verzending vanaf € 75,- geldt dat wanneer je een gedeelte van je bestelling retourneert en niet meer aan de voorwaarden van het minimale bestedingsbedrag blijft voldoen, de verzendkosten verrekend zullen worden met je retourzending. 

Verzendkosten internationaal


Je kunt niet alleen schoenen bestellen binnen Nederland, onze service gaat veel verder! Voor verzendingen naar overige landen gelden onderstaande tarieven:

Land Verzendkosten in €


Denemarken 4,95
Duitsland 4.95
Frankrijk 4,95
Ierland 14,95
Luxemburg 4,95
Nederland
Oostenrijk
4,95 (gratis vanaf een minimale bestelwaarde van €75,-)
4,95
Polen 7,95
Portugal 14,95
Roemenië 9,95
Slowakije 7,95
Spanje 7,95
Tjechië 7,95
Zweden 7,95

Staat het land waarnaar jij het pakket wilt verzenden er niet tussen? Dan hebben we slecht nieuws voor je: wij sturen helaas geen bestelling naar dat land op.


My Shoppingbag
Je Shoppingbag is leeg.
€ 5,- korting op je bestelling

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang jouw € 5,- welkomstkorting!

Nee dank je, ik wil geen korting.

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk onze cookieverklaring. Als je gebruik maakt van onze site, gaan we ervan uit dat je akkoord bent.