Freshtival democontest in Sooco Footbar

Wie wel eens in Enschede shopt, weet dat onze opvallende Footbar Store een DJ booth heeft waarin regelmatig regionale DJ’s optreden. Binnenkort wordt de schoenenwinkel in hartje Enschede voor één avond omgetoverd, en moeten sneakers plaatsmaken voor DJ-talenten vanwege de DJ-contest in samenwerking met Freshtival.


Unieke VIP avond met DJ-contest: open jij mainstage?

Op vrijdag 22 april is onze Sooco Footbar (Langestraat 27a) de locatie van de Freshtival democontest, waarbij 4 uitgekozen dj-talenten live zullen strijden voor een uur lang performance op mainstage. Tijdens de VIP-avond bij Sooco Footbar wordt door een vakjury bepaald wie de grote eer toekomt om het Enschedese festival te mogen aftrappen. Uiteraard onder aanwezigheid van een uitgelaten publiek, dat naast een muzikale avond nog veel meer kan verwachten.


Exclusieve VIP acties

Tijdens deze unieke Sooco VIP-avond, die op 22 april tussen 19:00 en 21:30 plaatsvindt, kun je namelijk niet alleen luisteren naar de dj’s, maar ook shoppen voor festivalschoenen. Sooco heeft allerlei exclusieve acties in petto speciaal voor de aanwezige festivalklant. Zo maak je tijdens de VIP-avond kans op allerlei gave festivalprijzen!

Welke acties op deze avond zullen gelden wordt bekendgemaakt op de eventpagina op Facebook. Nieuwsgierig? Meld je aan voor het evenement en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!


De winnaar

Ray Montreal werd bekroond tot DJ-talent van Freshtival en mag Mainstage openen!

dj contest


Aftermovie DJ-contest

Tijdens de DJ-contest in onze Sooco Footbar Store hebben we een verslag gemaakt waarin je de DJ-talenten, de fans en de sfeer kunt zien. Ook maak je kennis met onze nieuwe presentatrice Dewi, die je laat zien hoe de avond verliep en de DJ-talenten interviewt. 


Ook interessant

Trend report: een zomer vol patronen en prints
Help een bruiloft! Welke schoenen trek ik aan?
De Superstar Bounce: die wil je hebben, hebben, hebben!
Reebok Sea-Worn Pack: nieuwe sneaker candy
Welke schoenen draag je onder wijde broeken als een pantalon, chino of culotte?

Recente berichten

How to: Zo creëer je de perfecte garderobe in 8 stappen
Van modeblunder naar trend: SOCKS AND SLIDES
20 highlights Milaan/Parijs/Londen Fashionweek HW 17/18
Vaderdag: 10 last minute cadeautips
Sooco's choice: de favoriete schoenen van het Sooco team

Wat vind jij?

Je kan een reactie plaatsen door eerst in te loggen.
My Shoppingbag
Je Shoppingbag is leeg.
€ 5,- korting op je bestelling

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang jouw € 5,- welkomstkorting!

Nee dank je, ik wil geen korting.

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk onze cookieverklaring. Als je gebruik maakt van onze site, gaan we ervan uit dat je akkoord bent.