Zoals jullie weten vinden we het bij Sooco leuk om af en toe eens extra uit te pakken met een speciaal evenement. Daarom dit weekend in onze Footbar Store: Halloweekend, the Halloween Experience!


Halloweekend bij Sooco: ervaar de Halloween Experience

Aanstaande maandag is het Halloween! De dag waarop het griezelig eng wordt en je 'Trick or treat' vaak zult horen. Nederland wordt steeds fanatieker in het vieren van Halloween en bij Sooco gaat dit griezelfeest niet zomaar voorbij. Dit weekend, zaterdag 29 en zondag 30 oktober, is onze Footbar Store in Enschede in de ban van de Halloween Experience. De store is versierd met pompoenen, spinnen, skeletten en andere duistere decoraties. En het kan ook zo maar zijn dat je allerlei angstaanjagende griezels tegen het lijf loopt... 

halloween experience bij sooco footbar


Vorig jaar: the Halloween costume scare prank

Ook vorig jaar was er tijdens Halloween iets speciaal in onze winkel, al hadden we het niet aangekondigd. Normaal gesproken zijn we bij Sooco beleefd en netjes voor onze klanten. Maar we houden ook zeker van een grapje. Daarom hebben we vorig jaar tijdens Halloween met een prank een groot aantal klanten de stuipen op het lijf gelaagd. Dit zorgde voor een schrik maar ook een hard gelach. In het onderstaande filmpje zie je hoe het er aan toe ging. 


Kom dit weekend naar onze Halloween Experience!

Kom gezellig, sfeervol en griezelig winkelen in onze Footbar Store dit Halloween weekend. Neem je vrienden of familieleden mee en laat ze de stuipen op het lijf jagen. Doe jij dit weekend een aankoop? Dan staan er bij de kassa een lekkere treat voor je klaar.


Ook interessant

How to: hoe moet ik schoenen van verschillende materialen schoonmaken en onderhouden?
How to wear: penny loafers & muiltjes
13 weetjes over schoenen die je nog niet kende
Sooco story: fashion blogger Essere Moda bezocht onze Footbar Store
7 x zomerjas trends 2017

Recente berichten

How to: Zo creëer je de perfecte garderobe in 8 stappen
Van modeblunder naar trend: SOCKS AND SLIDES
20 highlights Milaan/Parijs/Londen Fashionweek HW 17/18
Vaderdag: 10 last minute cadeautips
Sooco's choice: de favoriete schoenen van het Sooco team

Wat vind jij?

Je kan een reactie plaatsen door eerst in te loggen.
My Shoppingbag
Je Shoppingbag is leeg.
€ 5,- korting op je bestelling

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang jouw € 5,- welkomstkorting!

Nee dank je, ik wil geen korting.

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk onze cookieverklaring. Als je gebruik maakt van onze site, gaan we ervan uit dat je akkoord bent.